Back to vacancy list

TEAMLEADER PRODUCTION PLANNING

9 June 2017
Weert, Nederland

Voor onze afdeling Operations Planning & Control zoeken we een Teamleader Production Planning

Trespa International BV is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige panelen voor decoratieve gevelbekleding en interieuroppervlakken. Met bedrijfseigen technologieën streeft Trespa ernaar nieuwe hoge standaarden te realiseren in bouwen, persoonlijke levensstijl en de zorg voor de natuur.

Als groeiende organisatie zijn continue innovatie, internationalisering en decentralisatie de belangrijkste uitgangspunten voor ons beleid waarbij de eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling van onze medewerkers voorop staat. 

Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en -eisen heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften.

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk, op basis van Sales Forecast, voor het master production schedule, je draagt zorg voor continue optimalisering, waarbij je rekening houdt met resource- en planningsrestricties tegen minimale kosten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een juiste efficiënte en effectieve productieplanning. 
Je rapporteert aan de Director Operations en stuurt een team aan van 7 productie planners.

Verantwoordelijkheden

  • Leiden, coachen en motiveren van het planningsteam;
  • Beheer van de dagelijkse operaties en zoeken naar continue verbeteringen;
  • Optimalisatie van leveringen en voorraadniveaus;
  • Plannen van de productie van halffabricaten en eindproducten zodanig dat deze tijdig gereed zijn (hoge leverbetrouwbaarheid); 
  • Het beheren van voorraden grondstoffen, zodanig dat er geen tekorten ontstaan;
  • Je verzorgt de communicatie over de status van het master productieplan en voert complexe analyses uit waaruit je voorstellen genereert ter verbetering van de efficiency en voorraadbeheersing en uitbreiding of inkrimping van de productieresources 
  • Je geeft je leiding aan interne verbeteringsprojecten aangaande materiaal- en capaciteitsplanning methodieken en registratie/rapportage 

Je Profiel

Je hebt een HBO werk- en denk niveau en ten minste 5 jaar ervaring in een productieomgeving. Je bent een sterke persoonlijkheid en die in staat is om het planningsproces naar een hoger niveau te tillen. Je bent besluitvaardig, resultaatgericht en communicatief vaardig. 

Je vindt het prettig om in een kleinere groeiende organisatie te werken waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Uiteraard beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. 

Ben jij de Teamleader Production Planning die wij zoeken? 

Wij zoeken professionals die verantwoordelijkheid kunnen dragen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Als je graag een goed resultaat neerzet, niet bang bent om beslissingen te nemen en van aanpakken weet, dan zul je met veel plezier bij ons werken. 

In ruil daarvoor ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren en helpen wij je je eigen vaardigheden en talenten te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken. Als je deel wil uitmaken van ons team, nodigen wij je uit te solliciteren op  onze vacature. Wij maken graag kennis met je!

Belangstelling?

Stuur een korte motivatie met CV  ter attentie van Math Coppen (HR manager operations), m.coppen@trespa.com.  

Telefonische informatie:
Math Coppen
tel: 06-51676623