Back to vacancy list

STRATEGIC BUYER RAW MATERIALS

9 June 2017
Weert, Nederland

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van inkoop projecten op tactisch niveau en van dag tot dag ondersteuning ten behoeve van de organisatie. Monitoring en verbetering van het Purchase-to-Pay-proces en de supply base management.

Naast deze activiteiten ben je verantwoordelijk voor het opstellen en afsluiten van (raam)overeenkomsten en het van A tot Z beheren van contracten met leveranciers. Denk hierbij aan de voorbereiding, het creëren van draagvlak in de business, het meedenken over specificaties, het pre kwalificeren van gegadigden en het beoordelen van offertes en leveranciers.

Jij bent in de lead tijdens het onderhandelen met en contracteren van potentiële leveranciers. Je levert input voor het inkoopbeleid en neemt hierin de ontwikkelingen en trends die je signaleert mee. Je werkt samen met zowel directe inkoop collega’s als andere afdelingen binnen het bedrijf. Je kunt anderen goed overtuigen en maakt gebruik van je opgebouwde netwerken, binnen en buiten Trespa.

Je profiel

Je hebt een HBO werk- en denk niveau en ten minste 5 jaar inkoopervaring. Je bent een sterke persoonlijkheid en slimme inkoper die in staat is om het inkoopproces naar een hoger niveau te tillen. Je bent besluitvaardig en resultaatgericht. Je bent in staat om scherp te onderhandelen en heldere afspraken te maken met aannemers en leveranciers met als doel de beste deal sluiten voor Trespa.

Door je commerciële inzicht en je ervaring, weet je nieuwe initiatieven in te zetten om de hoogst mogelijke inkoopprestaties te behalen. Doordat je veel zaken tegelijk regelt en coördineert, advies uitbrengt aan de business, inkoopprestaties peilt en de markt nauwgezet volgt, spreekt het voor zich dat je snel kunt schakelen en prioriteiten kan stelen.

Je vindt het prettig om in een kleinere groeiende organisatie te werken waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Uiteraard beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

Ben jij de Strategic Buyer Raw Materials die wij zoeken?

Wij zoeken professionals die verantwoordelijkheid kunnen dragen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Als je graag een goed resultaat neerzet, niet bang bent om beslissingen te nemen en van aanpakken weet, dan zul je met veel plezier bij ons werken. In ruil daarvoor ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren en helpen wij je je eigen vaardigheden en talenten te ontwikkelen en jouw  ambities waar te maken. Als je deel wil uitmaken van ons team, nodigen wij je uit te solliciteren op  onze vacature. Wij maken graag kennis met je!

Belangstelling?

Stuur een korte motivatie met CV  ter attentie van Math Coppen (Personeelsmanager), m.coppen@trespa.com.  

Telefonische informatie:
Math Coppen
tel: 0495-458354